Diari La Veu del País Valencià
Naix el programa radiofònic Ràdio Trobada
Leo Part / Alginet

El programa Ràdio Trobada està conduït per Sònia Bosch, que en serà la veu en antena de referència, acompanyada pels xiquets, xiquetes, professors i professores, mares i pares, els quals ajudaran, apunten des de la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la comarca de la Ribera (Alta i Baixa) “a fer realitat una ràdio en valencià, centrada en les notícies que sorgisquen de l’organització de la 30 Trobada i en la divulgació de la producció cultural valenciana més actual”.

Les emissions de l’espai ‘Ràdio Trobada’ dins de Ràdio Alginet (107.4 FM) han començat fa un parell de setmanes. Es tracta d’un programa setmanal, obert a la participació de les comunitats educatives d’Alginet, alumnes inclosos, que es mantindrà en la graella de programació radiofònica de la ràdio municipal mentre el poble siga l’amfitrió de la 30 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera i es realitzen activitats al voltant d’aquest esdeveniment comarcal.

Un ‘instrument’ perquè l’alumnat ‘descobrisca el món de la comunicació’

“És, per tant –segons apunten els seus impulsors des de la web Gent de Trobada-, un “projecte educatiu coratjós que esperem que anime a participar a molta gent”. Altre dels objectius del nou programa radiofònic educatiu és, afegeixen, que siga “l’instrument perquè l’alumnat descobrisca el món de la comunicació”, ja que hauran d’exercir de periodistes a la caça de l’entrevista, de la redacció de notícies i d’altres continguts.

El dia 19 d’abril en què se se celebra la 30 Trobada de La Ribera, Ràdio Trobada oferirà una retransmissió en directe d’aquesta festa pel valencià que tindrà lloc a Alginet.

Comparteix

Icona de pantalla completa