Diari La Veu del País Valencià
Ribó: ‘La justícia dóna la raó als que volen conservar el barri del Cabanyal’
RedactaVeu / València

Joan Ribó ha afirmat que “la justícia dóna la raó als que volen conservar el barri i, just quan estava a punt de fallar a favor d’ells, l’alcaldessa decideix retirar el recurs interposat. El PP juga amb els òrgans judicials i amb els diners dels valencians de manera partidista i sabent que té totes les de perdre. Per això, demanem a Barberà que estiga a l’altura del càrrec que encara ostenta i no malbarate els recursos humans i materials de l’Ajuntament. Aquesta no ha de ser la paradeta particular de les seues obsessions, com és la destrucció del Cabanyal”.

Compromís recorda la seua oposició a l’adaptació del Pla de Reforma Interior (PEPRI) del Cabanyal, que només està pensada per a esquivar la normativa i continuar infringint la Llei de Patrimoni Històric, perquè no respecta la trama urbana del barri, ni l’alineació Nord-Sud, i pretén enderrocar el 90% dels edificis protegits de la zona BIC i el 93% dels edificis amb un alt valor arquitectònic. Tot per dur a terme una prolongació de l’avinguda Blasco Ibáñez tan innecessària com especulativa.

Per això, ha dit Ribó, “la nostra aposta és el diàleg amb els veïns i, per damunt de tot, la rehabilitació que permeta dignificar el barri i dinamitzar-lo”.

Comparteix

Icona de pantalla completa