Diari La Veu del País Valencià
Apegada massiva de cartells islamòfobs a València

Toni Cuquerella / eldiario.es.

València ha viscut aquests últims dies una apegada massiva de cartells islamòfobs en diversos barris de la ciutat. Aquest acte, subscrit pel partit ultradretà Democracia Nacional, conté el lema ‘Stop islamització d’Europa’, amb una mesquita davall un senyal de prohibició i un número de telèfon mòbil per a contactar a través de WhatsApp.

Aquesta apegada de cartells es produeix després de l’impuls d’una protesta per a aquest dissabte 23 de gener davant la mesquita de València amb el lema ‘Valentia contra l’Islam”, promoguda per “un patriota europeu contra la islamització d’occident”, i per a la qual comptava amb el suport del també partit ultradretà España 2000.

Després de les queixes realitzades per part d’Esquerra Unida i PSPV la Delegació del Govern va prohibir la manifestació afirmant que es feia per a protegir “drets fonamentals com la llibertat religiosa i de culte” i evitar “qüestions d’ordre públic”.

Després del revés, España 2000, que anunciava uns 500 assistents a la protesta, va informar que es canviava la ubicació i hora de la protesta, passant a ser a les 19 hores del 30 de gener a la plaça de l’Ajuntament de València. Cal recordar que aquest mateix partit ha organitzat repartiments de menjar xenòfobs en barris d’immigrants, ja que aquesta ‘solidaritat’ es destinava només “per als nacionals”.

Aquesta informació ha sigut publicada en eldiario.es. Traducció: La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa