Diari La Veu del País Valencià
Entrades esgotades per a l’acte de Pablo Iglesias a València
RedactaVeu / València

En menys de dos dies han sigut retirades a través de la plataforma online més de 8.000 localitats. Per a aquest acte a València, s’ha cobert un aforament similar al de la passada Assemblea ciutadana ‘Sí Es Pot’ del Palau de Vistalegre a Madrid, però aquesta vegada en menys de 48 hores.

L’aforament del pavelló de la Fonteta de Sant Lluís de València és, en graderies, de 8.000 localitats, al qual cal sumar l’espai de la pista, que en aquest cas també s’utilitzarà. Les entrades, gratuïtes, seran verificades als accessos al recinte mitjançant diversos sistemes de seguretat.

La plataforma online que s’ha utilitzat ha permès tant imprimir-les en el moment de la compra com guardar-les en el mòbil usant passbook (iPhone) o PassWall (Android).

El Secretari General i eurodiputat de Podem, Pablo Iglesias, participarà aquest diumenge a València en el marc de la campanya ‘El seu odi el nostre somriure’ que conclourà el 31 de gener amb la Marxa del Canvi a Madrid.

En l’acte, que començarà a les 12.30 hores, intervindran també el responsable de la Secretaria Política de Podem, Íñigo Errejón i la responsable de la Secretaria de Coordinació, Àngela Ballester i serà presentat pel Secretari General de la ciutat de València, Jaime Paulino.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa