Diari La Veu del País Valencià
Noves incorporacions a EscolaVeu!

RedactaVeu / País Valencià.

El projecte EscolaVeu continua fent difusió dels continguts que els alumnes i professors de diferents centres del País Valencià hi treballen.

Aquesta setmana s’han incorporat quatre nous centres, l’IES Lluís Vives de València, l’IES Salvador Gadea d’Aldaia, l’IES Les Alfàbegues de Bétera i l’IES Tavernes Blanques.

Els nostres lectors poden gaudir de la presentació que han fet del seu espai el grup de l’IES Lluís Vives, i d’una notícia que des de l’IES Salvador Gadea ens informa de la participació d’una de les seues alumnes en la revista ‘A Contratemps’ que edita l’Orfeó d’Aldaia. A més, des de l’IES Enric Valor del Campello ens continuen arribant articles com el d’aquesta setmana, una crònica i entrevistes sobre el concert didàctic d’hivern.

Els continguts de tots els centres els podran veure sempre a la barra lateral en l’apartat Escolaveu, on aniran apareixent les darreres notícies publicades de tots els centres. A més, si posen el punter a l’apartat Valenxarxa, veuran que els apareix indexat l’apartat Escolaveu, i podran gaudir de tots els continguts que hagen publicat els centres participants.

Dalt, d’esquerre a dreta, indexat en tercer lloc Escolaveu. Baix, l’espai que comparteixen els centres

A partir del mes de febrer, des de La Veu prepararem tallers de premsa que executarem als centres que ens ho demanen per a fomentar el periodisme i la importància dels mitjans de comunicació entre els alumnes de tot el País Valencià.

Si esteu interessats en formar part d’EscolaVeu o en els nostres tallers, envia un correu a [email protected] i ens posarem en cantacte amb vosaltres.

Comparteix

Icona de pantalla completa