Diari La Veu del País Valencià
Rafa Climent recorre 15 municipis de les comarques del Sud del PV
RedactaVeu / Alacant

El candidat de Compromís a cap de llista per la circumscripció d’Alacant Rafa Climent ha portat en les darreres setmanes una intensa agenda d’actes arreu de les comarques del sud del País Valencià.

Junt amb altres candidats a les primàries de Compromís i amb un programa comú, Rafa Climent ha defensat els seus propòsits i les seues prioritats.

Extrapolar el bon fer i la gestió que s’ha fet els darrers anys a Muro ara també a les Corts Valencianes ha estat una de les propostes de Climent.

També ha ressaltat, l’alcalde de Muro, que “cal tornar la dignitat a totes les valencianes i tots els valencians” i que, per això, el primer que s’hauria de fer es “dignificar les víctimes del metro de València”.

Una auditoria a tots els nivells (econòmic, social, mediambiental), la planificació i priorització d’accions a curt, mig i llarg termini en educació, serveis socials, sanitat, teixit productiu, investigació, pla de xoc contra la desigualtat i la pobresa, han estat algunes de les propostes plantejades si és ell la persona triada per encapçalar la llista de Compromís per la circumscripció d’Alacant.

Segons Climent, cal que el Municipalisme entre de ple a les Corts Valencianes en apropar la política a la ciutadania i cal que totes les ciutadanes i tots els ciutadans siguen actor i actrius principals del canvi al País Valencià.

Cal recordar que totes les persones inscrites podran votar per Internet els propers dies 28, 29 i 30 o presencialment el dissabte 31 de gener als diferents punts que els col•lectius de Compromís han habilitat per a l’ocasió.

Comparteix

Icona de pantalla completa