Diari La Veu del País Valencià
Compromís aconsegueix que el PP dote amb 500.000€ un Pla de Lloguer Social a Paterna

RedactaVeu / Paterna.

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “hui hem donat un pas endavant amb els acords aprovats sobre vivenda social i d’emergència per a que el nostre municipi siga zona lliure de desnonaments”.

Segons Ramón, “hem aconseguit que l’equip de govern es comprometa a crear una partida pressupostària mínima de 500.000 euros anuals, que es destinarà a dur endavant un Pla de Lloguer Social i contra la Pobresa Energètica. Ara només cal que hi haja voluntat política per part del PP i ho porte a terme en el pressupost de 2015”.

En aquest sentit, hui també s’ha aprovat que immediatament s’impulse el Registre de Solars i Immobles pendents de rehabilitar, que ja es va aprovar, per unanimitat a proposta de Compromís, en febrer de 2013.

També es crearà el Registre de Vivendes destinades a lloguer social, així com un Registre Municipal de Sol•licitants de Vivendes de lloguer social, coordinat i valorat pels Serveis Socials municipals.

Per al candidat i regidor de Compromís per Paterna, “també és fonamental que Intervenció faça un informe sobre la viabilitat d’aprovar ajudes al 100% de taxes i impostos a les persones en risc d’exclusió social per la possible pèrdua de vivenda”.

La coalició nacionalista considera “necessari” fer polítiques que busquen una solució al risc d’exclusió social de les famílies pel risc de perdre la seua vivenda, aportant solucions per a garantir un habitatge digne per a qualsevol ciutadà.

Comparteix

Icona de pantalla completa