La pel·lícula d’Ovidi Montllor es troba al 50% de l’objectiu de reunir 30.000€

‘L’Ovidi, el Making off de la Pel·lícula que mai es va fer’ ja compta amb el suport de més de 300 mecenes. El film, que segons RTVV no interessava ningú, es troba a l’equador de la campanya de micromecenatge
28 gener 2015 01:00h

RedactaVeu / València.

L’any en què es celebren els 20 anys de vacances de l’artista d’Alcoi, el projecte per fer realitat L’Ovidi, el Making of de la Pel·lícula que mai es va fer, ha rebut nombrosos suports per part d’associacions i ajuntaments, entre els quals es destaca el de la capital de l’Alcoià.

Aquest projecte fou originalment concebut com a llargmetratge de ficció per contar la història del cantautor, poeta i actor Ovidi Montllor, però fou  desestimat en diverses ocasions per l’extinta Ràdio Televisió Valenciana.
 
“Però des de la productora Aire de Cinema no hem tirat mai la tovallola i ara juntament amb Diagonal TV i amb la direcció de Vicent Tamarit, hem reformulat el projecte convertint-lo en un documental ficcionat per contar aspectes desconeguts de l’Ovidi”, asseguren.

El documental compta amb la participació d0’Eduard Fernández i Rosana Pastor. El documentalista Oriol Porta (Hol·lywood contra Franco), està sent un dels encarregats de bussejar als arxius de les diferents entitats per trobar material inèdit de L’Ovidi Montllor. El projecte també compta amb el suport confirmat de Televisió de Catalunya i s’està en negociacions amb Televisió Espanyola.
 

 
La campanya de micromecenatge estarà oberta a la web de Verkami fins al 17 de Febrer.
 

 

 
next