Diari La Veu del País Valencià
Train To Roots, Txarango i Oques Grasses tanquen el cartell del Diània

RedactaVeu / Ontinyent.

El Festival Diània que se celebrarà a Ontinyent del 2 al 4 d’abril ha tancat el seu cartell d’actuacions per a la present edició amb l’incorporació de Txarango i Oques Grasses, dues formacions catalanes caracteritzades pel seu to festiu i engrescador i que vénen de realitzar dos reeixides gires que les han col•locat al més alt de la música alternativa actual cantada en català. Tanca el cartell Train To Roots, “el toc internacional des d’Itàlia i per primera vegada a Ontinyent amb a ritme de reggae”, subratllen fonts de l’organització.

Seran per tant caps de cartell “d’un esdeveniment musical i social que també compta amb noms com Green Valley un dels seus principals atractius”.

El plànol artístic “és encara més suggerent amb la presència de nous projectes valencians a mitjan camí entre el pop i el rock com els de Tardor i Smoking Souls”, asseguren els organitzadors del Diània, que destaquen que “si a això sumem l’esperada presència de la prestigiosa banda de hip hop At Versaris i del reconegut cantant xativí Feliu Ventura, tenim davant de nosaltres una de les propostes d’oci musical més importants de pasqua, que es completarà amb l’actuació de diversos grups locals com Kaoba, La Trocamba o Tashkenti, que farà el seu comiat”.

Txarango. Foto: Àlex Carmona (Totmusicat)

No només música

En el mateix comunicat, el Diània posa de manifest que aquest no és només un Festival de música, “sinó que al plànol social acollirà tota una sèrie de tallers, activitats, xerrades i conferències” que conformen “l’altra gran pota d’aquesta cita”.

En la seua primera edició, el Festival Diània va reunir aplegar més de 3.000 persones en la seua primera convocatòria. Enguany la segona edició “espera estar prop de doblar aquesta quantitat d’assistents”, vaticinen els organitzadors.

Cal recordar que ja es poden aconseguir els abonaments per 15 euros anticipadament a València (CSB Terra de Benimaclet i La Mandragora), a Ontinyent al Consell Local de la Joventut i a l’Ateneu Popular Ca la Mera. A taquilla el preu serà de 20 euros. Per visitar el festival un únic dia hi haurà entrades a 10 euros al mateix recinte. Les entrades del concert del Teatre Echegaray s’adquiriran en taquilla per 4 euros.

El Diània, que ja ha aconseguit fer-se el seu lloc en l’agenda festivalera valenciana, pretén contribuir a fer d’Ontinyent “la ciutat forta de la cultura i la participació social a les comarques centrals valencianes, així com a reforçar el protagonisme de la ciutat en aquest àmbit supracomarcal”.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa