Diari La Veu del País Valencià
El PP rebutja obrir una comissió d’investigació sobre la gestió de la Fórmula 1
ACN / València

Els populars consideren que l’oposició ha “judicialitzat” el tema i que la compra de l’empresa Valmor es va fer per “interès general” tal i com ha remarcat el diputat del PP César Sánchez. El diputat ha demanat esperar que la justícia resolga aquesta qüestió.

La Fiscalia Anticorrupció va obrir al desembre diligències d’investigació penal sobre els contracte de compra de l’empresa Valmor, gestora de la Formula 1, per part de la Generalitat.

La querella s’adreça contra l’expresident de la Generalitat Valenciana i actual diputat, Francisco Camps, i contra l’exconsellera de Cultura i Esports, Lola Johnson, i l’expilot Jorge Martínez Aspar.

Durant la seua intervenció per defensar l’obertura de la comissió, el portaveu d’Esquerra Unida, Ignacio Blanco, ha dit que “penalment es resoldrà el cas, però ens preguntem què passarà políticament. Políticament volem saber per què ens van enganyar quan ens van dir que no costaria ni un euro. Volem saber per què es va actuar amb conscient menyspreu cap a la legalitat vigent, paraules aquestes textuals de la querella de la Fiscalia Anticorrupció”.

Blanco ha afegit que la seua formació vol saber “per què el PP s’oposa a aquestes comissions d’investigació, per què practica el blindatge dels estafadors”. El portaveu d’EUPV ha avançat que després de la negativa d’aquest dijous la seua formació impulsarà una nova comissió a partir de juny.

Comparteix

Icona de pantalla completa