Diari La Veu del País Valencià
FAPA-València considera un abús polític blindar els concerts educatius
Redactaveu / València

Per a la federació de pares i mares FAPA-València, la Consellera Mª José Català fa un “abús de poder polític” perquè “no és de rebut que pràcticament acabada la legislatura beneficie els centres concertats, ampliant el seu concert, mentre que no construeix centres públics que el president de la Generalitat ha anunciat a les Corts”, en referència al CEIP Emili Lluch (Nàquera), que ahir es va manifestar a la plaça Manises denunciant les promeses incomplides.

FAPA-València considera que utilitzar l’ensenyament com a “maniobra electoralista” és jugar amb els drets dels “nostres fills i filles a rebre una educació pública i de qualitat”, la què evidentment ha estat atacada durant tots estos anys pel Partit Popular en pro de la concertada-privada.

“El que no és de llei és que es blinden concerts de centres que segreguen alumnat per sexe sols per fer negoci. Els diners son públics i han de ser per a inversió pública i no per a benefici econòmic de ningú”, asseguren des de FAPA-València.

La presidenta de FAPA-València demana a la Consellera Català que explique públicament el per què ara ha blindat a 6 anys els concerts educatius, quins són els interessos que hi ha darrere, més enllà de l’adaptació a la LOMCE ,que ja sabem que ella és l’alumna avantatjada del Ministre Wert.

Rebuig a la reducció dels graus universitaris de 4 a 3 anys

Així mateix, FAPA-València ha rebutjat la reforma universitària que pretén oferir graus de tres anys més màsters de dos perquè considera que avança en el camí cap a la privatització de l’ensenyament universitari i limita l’accés a la universitat sols per als que la puguen pagar.

Comparteix

Icona de pantalla completa