Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] Tebiors preelectorals sobre València, per Sergi Tarín

València.

Amb cortesia, prudència i massa pendent dels papers. Així transcorregué dimarts el debat a la Nau entre portaveus de tots els grups polítics de l’Ajuntament. Va ser la primera d’un seguit de trobades sota l’auspici de la Universitat de València. Esta tingué com a organitzadora la Federació d’Associacions de Veïns.

L’estricte minutat convertí els polítics de l’oposició en velocistes a l’hora de presentar l’inventari de greuges municipals. En representació del Partit Popular, el vicealcalde Alfonso Grau, apostà per una actitud còmoda de trinxera només destorbada per les intervencions del públic, directes, quan no urgents, i alienes a diplomàcies i concessions.

De fet, la concurrència fou nombrosa per al saló d’actes i s’hagué d’habilitar el Paranimf, l’espai noble dels grans esdeveniments i amb galeria pictòrica de pròcers universitaris.

El debat durà prop de dos hores i mitja i s’abordà la recent revisió del PGOU (Pla General d’Ordenació Urbana), l’estat de conservació de l’horta i el futur urbanístic de la ciutat, entre d’altres qüestions. I, en particular, es tractaren els casos de barris com el Cabanyal, Natzaret o Patraix.

El següent vídeo recull alguns dels moments més destacats.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa