Diari La Veu del País Valencià
‘Barons’ del PSOE no veuen problemes d’unitat i cerquen mostrar que són l’alternativa al PP
Europa Press / València

Així ho han defensat a la seua arribada al Palau de Congressos, on ha convocat el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a tots els candidats autonòmics que passaran per les urnes al llarg d’enguany. Només van faltar la presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, per una grip, i la navarresa María Chivite, que està en la recta final del seu embaràs.

L’amfitrió de la cita, el candidat a la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha reconegut que els haguera agradat que Susana Díaz estiguera en la Conferència, però ha recalcat que estan tots els socialistes andalusos i ha defensat que tots aportaran “el millor des del seu àmbit” per a “oferir una proposta real de canvi segur” als espanyols.

Vara: “Venim no a parlar de persones, sinó de projecte”

El líder dels socialistes extremenys, Guillermo Fernández Vara, ha subratllat que els socialistes acudeixen a València “no a parlar de persones, sinó del projecte amb el qual el PSOE intentarà guanyar les eleccions”, convençut que és l’únic que pot garantir la defensa de la igualtat de tots els espanyols i que el canvi passarà pel seu partit. “No hi ha possible alternativa al PP que no siga del PSOE o amb el PSOE”, ha reblat.

Per la seua banda, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, també ha negat “problemes d’unitat interna en el PSOE”, però sí ha apuntat que espera que “isca més animat i amb ganes de lluitar” d’aquesta Conferència Autonòmica. En qualsevol cas, ha recalcat que veu “lideratges assentats” en el partit, que necessita tenir “més capdavanters, més dirigents i no menys”.

Segons el parer de la candidata a la Presidència de Balears, Francina Armengol, el PSOE és un partit “fort i unit”, que és l’”únic que pot garantir el canvi segur” i el que “entén perfectament” que ara “més que mai” cal “deixar de pensar en els interessos partidistes” per a pensar “en els interessos dels ciutadans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa