Diari La Veu del País Valencià
Eva Grimaltos, nova presidenta de la Confederació Gonzalo Anaya
RedactaVeu / València

La Confederació Gonzalo Anaya ha començat hui dissabte 31 de gener un nou mandat bianual amb FAPA-València al capdavant de l’organització, en coordinació i cooperació de la FAPA Penyagolosa i FAPA Enric Valor Alacant, tal i com determinen els estatuts. La nova presidenta de la Confederació Gonzalo Anaya Eva

Grimaltos ha comunicat als compromissaris que “farem realitat un canvi en les polítiques educatives per garantir i impulsar el model d’escola pública que volem per als escolars valencians”. Grimaltos ha argumentat que “totes les decisions que afecten els nostres fills i filles de manera directa requereixen una reacció de les mares i pares, des de les organitzacions d’AMPAS hem de vetllar per una educació pública, de qualitat i en valencià”, ha destacat.

Per això mateix, en l’àmbit de la representació i de participació en els organs de consulta col·legiats, la nova junta directiva ha presentat un projecte d’activitats que vetllarà pels principis fundacionals de Confederació Gonzalo Anaya, fonamentats en l’escola pública, gratuïta, laica, democràtica i integradora, respectuosa amb el valencià i la nostra cultura. Per aconseguir-ho, treballarà per arribar a la base, a les 976 AMPAs federades, per transmetre el model d’escola que volen i fer fora la Llei-Wert i totes les normatives autonòmiques que es desplegaran en base a aquesta llei segregadora que no respon al model educatiu que portem dècades defensant i reivindicant.

L’Assemblea General, convocada a l’edifici Octubre CC de València, el dissabte 31 de gener, ha aprovat la Memòria d’activitats 2014, realitzada baix el mandat de la FAPA Penyagolosa de Castelló, el balanç econòmic 2014. També s’ha aprovat el projecte d’activitats de representació, formació i comunicació per a 2015 i el pressupost.

Absència de la FAPA Penyagolosa Castelló

La junta directiva ha lamentat la falta de representació de compromissaris en l’assemblea, designats per la FAPA Penyagolosa Castelló així com dels tres membres que hauríen de conformar la junta directiva. Eva Grimaltos ha destacat: “Esperem els tres companys i companyes de FAPA Castelló Penyagolosa per completar la junta de la Confederació Gonzalo Anaya”, ha destacat Grimaltos que ha tornat a fer una crida a la unitat de les AMPAs de tot el territori valencià.

D’aquesta manera, la Confederació Gonzalo Anaya amb 976 AMPAs censades en la Conselleria d’Educació i federades a FAPA Penyagolosa Castelló (232), FAPA-València (566) i FAPA Enric Valor Alacant (178), enceta un nou mandat mantenint la màxima representativitat com a organització majoritària d’AMPAs de València, Castelló i Alacant.

La nova junta directiva, a falta d’incorporar els tres membres designats per FAPA Castelló Penyagolosa que ocuparan la Secretaria d’Organització, la Vicepresidència Segona i la vocalia.

Eva Grimaltos, presidenta de la C.Gonzalo Anaya. Sonia Tirado, Vicepresidenta Primera. Marius Fullana, Secretari d’Administració. Beatriz Baos, Secretaria de Finances. Raúl Eugenio, Vocal. Pedro Luis, vocal.

Comparteix

Icona de pantalla completa