Diari La Veu del País Valencià
Fran Ferri guanya la votació per a la llista de València amb 4.270 punts

RedactaVeu / València.

L’actual diputat de Compromís Fran Ferri ha aconseguit guanyar la circumscripció de València, i després de l’aplicació de les reserves de pluralitat ocuparà el quart lloc en aquesta llista per darrere de Mònica Oltra, Enric Morera i Graciela Ferrer, que pertany al grup de Gent de Compromís.

Fran Ferri ha mostrat la seua satisfacció: “Abans que res vull agrair a tots i totes les que han dipositat la seua confiança en la meua candidatura. És una gran alegria aconseguir l’aval de la ciutadania a la meua tasca durant aquests anys i rebre la confiança per a formar part d’un projecte que transformarà el nostre país”.

“És el moment també de felicitar la resta de candidats i candidates i a tota la família de Compromís. Les primàries han sigut un èxit que ha permés a milers de ciutadans decidir la nostra llista electoral. A partir d’ara ens hem de centrar en construir l’alternativa per a guanyar les eleccions i posar les institucions valencianes al servei de les persones. Es l’hora d’apostar per un país amb futur”, ha assenyalat Ferri.

Comparteix

Icona de pantalla completa