Diari La Veu del País Valencià
Amadeu Sanchis, candidat d’EUPV a l’alcaldia de València amb el 63% dels vots

RedactaVeu / València.

Amadeu Sanchis serà ratificat aquest diumenge en l’Assemblea d’EUPV com a candidat a l’Alcaldia de l’Ajuntament de València de la formació després d’aconseguir el 63,46 per cent dels vots en les primàries del partit, amb 726 vots, enfront dels 418 (36,54%) de Manuel Colomer.

Segons ha informat EUPV, la participació en les primàries ha sigut del 57,55 per cent en els cinc col·legis electorals repartits per la ciutat de València, on van dipositar el seu vot 1.165 persones d’un cens total de votants de 2.024.

Sanchis ha volgut “felicitar a tota la gent que ha participat en el nostre procés, tant a la militància com molt especialment els simpatitzants que es van acostar al llarg del dia d’ahir a ratificar el que ha sigut una política d’oposició, una política de treball del programa, de treball en el carrer, de treball en les juntes de districte i, sobretot, una proposta que ha de ser unitària i, molt especialment, en la possibilitat de fer una gran confluència que tire el PP”.

“Des d’EUPV tornem a llançar la proposta que estem absolutament oberts a totes les negociacions i a totes les converses perquè el 24 de maig el PP perda les eleccions”, ha reiterat el candidat.

Comparteix

Icona de pantalla completa