Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘El primer que faré com a president és demanar perdó a les víctimes del metro’
RedactaVeu / València

Ximo Puig, en un discurs molt contundent, ha assenyalat que el primer que farà com a president de la Generalitat serà “demanar perdó en nom dels valencians a les víctimes de l’accident del Metro”.

Puig va recalcar, d’altra banda, que sí que hi ha “dretes i esquerres i recuperarem els serveis públics com la sanitat, l’educació o la dependència per als ciutadans”.

Per la seua banda, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat que “en ganes de guanyar a la dreta”, al seu partit “no li guanya ningú”, i s’ha mostrat convençut que aconseguirà la victòria en les eleccions autonòmiques i municipals de maig.

Sánchez ha expressat aquest missatge durant el seu discurs en la clausura de la conferència autonòmica que el PSOE ha celebrat aquest cap de setmana en el Palau de Congressos de València amb el títol ‘Una altra forma de fer’, en la qual ha estat absent per grip la presidenta andalusa, Susana Díaz.

“En ganes de guanyar a la dreta, no ens guanya ningú”, ha proclamat el líder socialista un dia després de la multitudinària manifestació de Podemos a Madrid.

Enfront dels qui defensen els més rics, en referència al PP, i els qui “pesquen en el riu del desencantament”, en al·lusió a Podemos, Sánchez ha assegurat: “La classe mitjana treballadora és nostra”.

Després de ser rebut amb crits de “president! president!”, el líder del PSOE ha afirmat que el PSOE ix de la conferència de València “fort, preparat, amb idees sòlides i a l’avantguarda”.

“Amb equips solvents i compromesos i amb un projecte clar de país i una agenda clara per a afrontar el canvi que necessita Espanya. Tenim ambició d’una Espanya millor”, ha afegit.

Comparteix

Icona de pantalla completa