Diari La Veu del País Valencià
Maria Josep Ortega, dona més votada a Compromís

RedactaVeu / València.

Maria Josep Ortega, coordinadora de Polítiques Sectorials de Compromís i regidora portaveu del Grup Municipal de Carlet ha comunicat que ha aconseguit ser la dona més votada a Compromís, amb 3.050 vots.

Ortega ha manifestat que ”és una immensa alegria veure’m recolzada per la ciutadania, que en realitat suposa la valoració del treball fet fins ara a més del suport rebut per poder formar part de l’equip de persones que des de Compromís a les Corts traurem el país de la foscor i reiniciarem la política, des de les persones i per a les persones”.

Ortega ha afegit que “ara em sent encara amb més força per a treballar en un projecte com Compromís, donant protagonisme a les persones en el dia a dia. La gran participació ciutadana per a la confecció de la nostra llista és un clar símptoma que les persones volen un altre tipus de fer política, i no els decebrem”.

Maria Josep Ortega.

Així mateix Ortega ha volgut agrair i felicitar totes les persones candidates “que han fet possible que a Compromís fem història amb un procés totalment obert a la ciutadania. Ara, més que mai ens hem de sentir encoratjats per fer possible el canvi que la ciutadania està demanant al carrer”.

Comparteix

Icona de pantalla completa