‘Posant cava no català s’ha venut molt millor’

El repartidor andalús del ‘cava no català’: ‘La gent està farta de quatre idiotes que teniu aquí que volen el separatisme”
2 febrer 2015 01:00h

www.directe.cat. 
 
Toni Clapés va entrevistar al Versió RAC1 el distribuïdor andalús de l’escumós valencià amb el reclam de ‘cava no català’ posat damunt la bandera espanyola.

El distribuïdor explica que ja han esgotat el ‘cava valencià’ Pago de Tharsys promocionat així , i que va posar el reclam no per odi sinó perquè la gent no volia cava català. “A molts llocs he posat el reclam no per res, perquè la gent no volia cava català i posant cava no català s’ha venut molt millor”. 

“Amb l’embolic del separatisme que estan armant s’estan tirant sorra als ulls” afirma el repartidor, i afegeix que “Els respecte molt, però la gent em deia que no volia cava català. Amb els embolics del separatisme i l’Artur Mas la gent no vol comprar cava català,  no vol i diuen que si ells -els catalans-, no volen res amb nosaltres doncs fora, i vaig pensar posaré cava no català i la veritat és que té una acceptació terrible s’ha venut molt millor”. 
 
next