Diari La Veu del País Valencià
Renaix! i la campanya ‘com vivim la joventut a Castelló?’
RedactaVeu / Castelló de la Plana

Renaix! ha presentat la campanya ‘com vivim la joventut a Castelló?’ i ha fet una crida a col•laborar de forma econòmica amb aquesta assemblea per aconseguir el 600 euros necessaris “per a canviar la realitat de la joventut a Castelló”.

Renaix! és una assemblea de joves de Castelló creada amb el desig de ser un espai de construcció de propostes per solucionar els problemes que ens afecten com a joventut i que pretén imaginar i construir aquesta resposta.

Malgrat la curta trajectòria de Renaix!, aquesta assemblea ha realitzat ja una anàlisi de la situació del jovent a la ciutat que s’ha difós –de fet encara està en marxa- a instituts del municipi, i ha iniciat una campanya en defensa de l’escola en Valencià conjuntament amb moltes assemblees del País Valencià, ara agrupades sota la campanya Joves pel valencià. També ha organitzat xerrades sobre la supressió de línies en valencià i una altra sobre la situació dels joves a Castelló.

Segons Renaix!, “desgraciadament, qualsevol projecte polític, encara que estiga dut a terme completament per voluntaris, com és el cas, requereix finançament”, per la qual cosa demana aportacions que es destinarien a coses tan diverses com ara pagar viatges i dietes a ponents que acudisquen a actes organitzats pel col•lectiu, mantindre el domini www.renaix.org, tindre una base a partir de la qual es puguen organitzar actes i concerts i pagar la cartelleria i materials de difusió que fa servir.

Les recompenses per col•laborar amb Renaix! poden ser en forma de camisetes, bosses de tela i xapes. Les dues primeres porten el disseny ‘Joventut Rebel!’, mentre que en el cas de la samarreta, a més de la talla, els interessats hauran de triar entre les de color negre o les marrons.

Comparteix

Icona de pantalla completa