Diari La Veu del País Valencià
Compromís demana a Domínguez que dimitisca de l’Ajuntament i de RTVV
Europa Press / València

Ribó ha assenyalat que Domínguez “va actuar i va ordenar que agents de la Policia Local actuaren de manera irresponsable i temerària pels problemes de consciència que va tenir en veure dos persones que ell, en qualitat de President del Consell d’Administració de RTVV, ha tirat al carrer”. Segons la seua opinió, “Domínguez no està capacitat per a portar l’ordre públic de la ciutat de València si no és capaç de contenir els seus problemes de consciència, ja que el qui ha de garantir l’ordre públic va provocar un desordre públic just al balcó d’Ajuntament, usant formes inacceptables i comportaments antidemocràtics que no dignifiquen cap dels càrrecs que ocupa”.

En aquesta línia, ha posat èmfasi que l’edil “ha demostrat ser un inútil com a gestor de RTVV, ja que ha tirat a gairebé 1.200 treballadors al carrer, i com a responsable de Seguretat Ciutadana, ja que ha provocat un aldarull inacceptable” amb la seua actitud. “Si no està en condicions de gestionar amb dignitat els càrrecs que ocupa, el que ha de fer el senyor Domínguez és plegar i anar-se’n a casa. Allà, a casa seua, si vol, que arme tots els aldarulls que vulga”. El portaveu de Compromís ha considerat que les explicacions posteriors de Domínguez “encara són més extravagants i encara l’incapaciten més per a ser el responsable de la Seguretat Ciutadana”.

“Si ja no entenem que es puga censurar la vestimenta a l’hemicicle municipal, només faltaria que hagueren de dir a la gent com ha d’anar vestida per a anar a veure una mascletà”, ha insistit, i ha agraït ʺl’excel·lent comportament” de la policia municipal uniformada que va estar al balcó.

Expulsen del balcó de l’Ajuntament a ex-treblladors de @RTVV durant la Mascletà.

Comparteix

Icona de pantalla completa