Diari La Veu del País Valencià
Ford-Almussafes augmentarà un 40% la seua producció a Almussafes

ACN / Almussafes.

La factoria Ford a Almussafes augmentarà aquest 2015 la seua producció un 40% fins assolir els 400.000 vehicles. Així ho ha anunciat aquest dijous el president mundial de la companyia, Mark Fields, durant la seua visita a la planta, aprofitant també la visita de Mariano Rajoy i Alberto Fabra.

Durant el seu discurs, Fields ha remarcat el compromís de Ford de continuar invertint en la planta valenciana i ha afegit que la inversió des del 2011 ha estat de 2.300 milions d’euros, “la més gran en la indústria del país”.

El 80% de la producció a la planta d’Almussafes s’exporta a més de 75 països. Al llarg de 2014, la planta fabricarà sis models de cotxes i donarà feina a unes 8.000 persones.

Sobre la planta valenciana, Fields ha dit que es tracta “de les més modernes i flexibles del món” i que compta amb capacitat per produir 450.000 cotxes a l’any. En l’actualitat produeix els models Mondeo, Kuga, Transit Connect i Tourneo Connect. Enguany a més es produiran els nous S-Max i Galaxy.

El president de Ford ha recordat la inauguració fa 40 anys de la planta i ha dit que va contribuir a fer que l’estat espanyol “eixira de l’aïllament”. Fields ha afegit que en l’actualitat la planta contribueix a la recuperació de l’economia espanyola.

En relació amb els reptes de futur, Mark Fields ha dit que vol que Almussafes no només sigui un centre de producció sinó també d’innovació. Field ha conclòs la seua intervenció desitjant que la planta continue almenys “40 anys més”.

Comparteix

Icona de pantalla completa