Diari La Veu del País Valencià
Serrat esgota les entrades per als seus dos concerts a València
EP / València

No obstant açò, dilluns que ve a les 10.00 hores eixirà un últim lot de 120 entrades (60 al dia), al preu de 15 euros, amb visibilitat reduïda. Aquest dijous ja es van vendre les últimes localitats soltes que encara quedaven a la disposició del públic.

Es tracta d’entrades situades en laterals i pisos alts que en les funcions d’òpera es venen com de visibilitat ‘reduïda’ al no permetre una visió completa de l’escenari, però que en el cas d’aquests dos concerts, “no impedirà veure l’artista, que es col·locarà en la part davantera de l’escenari”, ha destacat la promotora.

L’aforament complet per a cada dia d’aquests dos recitals és de 1.470 entrades, incloses les localitats inutilitzades per a la col·locació del so i llums, invitacions i protocol i les de visibilitat reduïda.

Joan Manuel Serrat està complint 50 anys sobre els escenaris i ho commemora amb el seu recentment aparegut treball discogràfic ‘Antologia desordenada’ i amb una gira sota aqueix mateix títol, que iniciarà el 20 de febrer a Montevideo (Uruguai) i que, després de recórrer diversos teatres d’Uruguai, Argentina i Xile, tornarà a Espanya per a recórrer-la fins el final del mes de juliol. La gira inclou dos concerts a Londres i París en el mes de juny i un altre a Andorra el 5 de maig.

Comparteix

Icona de pantalla completa