Diari La Veu del País Valencià
Dos dirigents de NNGG es fan una foto amb la bandera franquista
Directe.cat

El PP té un problema amb els seu joves, el degoteig de dimissions de directius de NNGG per enaltiment del feixisme és una plaga.

Segons explica la Cadena Ser el president i el tresorer de Noves Generacions del PP de Llanes (Astúries) va dimitir després de ser publicada una fotografia de tots dos amb una bandera franquista en un despatx de la seu del PP en què el tresorer Pablo Alonso, apareix al costat del president, Fernando Ruenes, aguantant una bandera franquista i fent la salutació feixista, amb les fotos del president espanyol Mariano Rajoy i la presidenta del PP d’Astúries, Mercedes Fernández, de fons.

Els joves del PP s’han mostrat molt penedits i han atribuït la difusió de la imatge a una estratègia per erosionar el PP cara les eleccions.

Tots dos diuen estar “molt penedits pel dany causat al Partit Popular” i que va ser un error tot i lamentar que la seva foto i altres amb la bandera “preconstitucional” siguin tan criticades tot i que “els catalans surten amb la estelada, que no és constitucional, o els bascos amb banderes a les quals demanen l’acostament de presos d’ETA “.

Comparteix

Icona de pantalla completa