Diari La Veu del País Valencià
Morella renova la pàgina web de la central de reserves casesdemorella.com
RedactaVeu / Morella

Morella continua amb la seua aposta per convertir-se en un destí rural de referència. Per això, segons fonts municipals, és necessari “mostrar bé els seus atractius i fer-ho d’una manera funcional”.

Així, la localitat ha renovat la pàgina web de la central de reserves Cases de Morella (www.casesdemorella.com) per convertir-la en un “bon aparador del turisme rural de la zona”. Cal assenyalar que aquesta web forma part del conjunt de portals turístics de Morella, com www.morellaturistica.com i www.morellasingletracks.com, que ajuden el visitant a trobar millor el que busca durant la seua estada als Ports.

La regidora de turisme, María Rallo, assenyala que “Morella vol ser una destinació de referència de turisme rural, tal com ja reconeixen molts buscadors, pàgines web o guies turístiques, i aquesta web potencia i diversifica la nostra oferta”. En aquest sentit, indica que “www.casesdemorella.com, www.morellaturistica.com, www.morella.net i www.morellasingletracks.com suposen un amplíssim catàleg informatiu de la nostra localitat, que alhora és complementària i ajuda els visitants a organitzar la seua estada a Morella i adaptar els seus gustos i necessitats”.

El nou web de Cases de Morella ha millorat el seu aspecte visual amb noves fotografies i la funcionalitat amb una millor distribució dels continguts. Així, a la portada s’ofereix al visitant la informació de Morella, el seu entorn, l’agenda, activitats programades, rutes o informació sobre el punt d’observació astronòmica. Al menú de la part superior, trobem diferents serveis de forma molt diferenciada, facilitant la recerca de l’opció més desitjada pel visitant. Així, trobem les seccions “les nostres cases”, “hotels”, “refugis”, “congressos”, “Morella singletracks”, “rutes” i “contacte i reserves”.

Cal assenyalar que Morella també s’està posicionant com una destinació ideal per a l’organització de congressos i des de Cases de Morella es poden organitzar les quedades de les entitats de la millor manera possible. Finalment, la pàgina web també té els enllaços per seguir la informació a les xarxes socials.

Comparteix

Icona de pantalla completa