Íñigo Errejón tanca hui a València la campanya de Clar que Podem

El responsable de la Secretaria Política de Podemos participa aquest diumenge en el tancament de campanya de la candidatura autonòmica CQP, liderada per Antonio Montiel i avalada per la direcció del partit
7 febrer 2015 01:00h

RedactaVeu / València.

El responsable de la Secretaria Política de Podemos, Íñigo Errejón, participarà aquest diumenge en el tancament de campanya de la candidatura autonòmica Clar que Podem (CQP), liderada per Antonio Montiel i avalada per la direcció del partit.

L'acte tindrà lloc en el Teatre Olympia a les 12.30 hores i comptarà amb les intervencions de la secretària de coordinació del Consell Estatal i membre de la candidatura CQP autonòmica, Àngela Ballester, i dels membres de la candidatura Vicent Palmer, Lola Bañón, Silvia Soriano, Beatriz Gascó, Pilar Dasí i Sandra Mínguez, membre també del Consell Ciutadà estatal.

El mateix cap de llista de CQP, Antonio Montiel, i Íñigo Errejón seran els encarregats de tancar l'acte, segons ha informat la candidatura en un comunicat.

Montiel, candidat a la Secretaria General de Podemos al País Valencià, explicarà el projecte polític de CQP juntament amb les persones que conformen la candidatura per a “retornar les institucions valencianes a la ciutadania i que el canvi social es convertisca en canvi polític el 24 de maig”.

Les votacions per a triar la candidatura autonòmica que representarà Podemos al País Valencià tindran lloc del 9 al 13 de febrer.


 
next