Diari La Veu del País Valencià
CCOO PV col·labora en la recollida d’aliments per als campaments de Tindouf
RedactaVeu / València

La campanya organitzada per l’associació Al-Amal, amb la qual col·labora CCOO PV, permetrà l’enviament, des del port d’Alacant fins al port d’Oren a Algèria, d’aliments no peribles destinats als campaments de refugiats. A Oren, els aliments seran arreplegats per la Mitja Lluna Roja Sahrauí.

Aquest enviament es durà a terme el dia 28 de febrer de 2015, per la qual cosa el divendres 27 de febrer és la data límit per a dipositar-los en el punt de recollida habilitat en la recepció de la seu de València [Plaça de Nàpols i Sicília, número 5].

El Sahara Occidental va ser colònia espanyola durant cent anys. L’any 1975, l’Estat espanyol ignorant el mandat de l’ONU, que demanava un referèndum en el qual el poble sahrauí decidira el seu futur, va abandonar el territori del Sahara Occidental traint els seus habitants. Va signar un acord amb el Marroc i Mauritània, pel qual es repartien el territori. Hui 39 anys després el procés de descolonització segueix inacabat i vora 200.000 sahrauís sobreviuen a l’exili, gràcies a l’Ajuda Humanitària.

També es pot col·laborar realitzant un ingrés en el número de compte habilitat per l’Associació Al-Amal (1€=1kg): ÉS94 – 2038 – 6059 – 5830 – 0045 – 5375

Comparteix

Icona de pantalla completa