Diari La Veu del País Valencià
‘Glups!! 30 anys’, al Teatre Micalet fins al diumenge 15
RedactaVeu / València

Glups!! 30 anys és una versió de la comèdia musical de Dagoll Dagom, que va ser un èxit absolut en 1983 i que a València es va estrenar precisament al Teatre Micalet, on torna ara, tres dècades després, sense haver perdut gens d’actualitat. Josep Manel Casany dirigeix aquesta obra de la companyia valenciana Yukataca Teatre, que ha volgut ser molt fidel a l’original, amb una sàtira que continua vigent i que es riu de les misèries humanes a través de 45 personatges, a qui donen vida 10 actors valencians amb una escenografia espectacular.

La companyia Dagoll Dagom ha confiat plenament en YuKataca Teatre per fer realitat aquesta nova versió de GLUPS!! 30 anys després.

Glups!! 30 anys és una comèdia musical inspirada en un còmic francès de Lauzier, el qual representa les misèries humanes que desgraciadament no han canviat en la nostra societat actual. La companyia Dagoll Dagom va crear aquest espectacle en 1983 i resulta vertaderament curiós que siga tan vigent la radiografia que fa de la societat del nostre país i dels valors humans. “És la nostra manera d’homenatjar la gran aportació al teatre que va fer i segueix fent la companyia Dagoll Dagom”, en paraules de Josep Manel Casany director de l’espectacle.

Comparteix

Icona de pantalla completa