L’AAPSD d’Algemesí continua amb la seua tasca al Sàhara

L’Associació d’Ajuda a Persones Saharauís amb Discapacitat (AAPSD) formarà part de la Caravana Solidària de la Pau 2015
11 febrer 2015 01:00h

RedactaVeu / Algemesí.

Un any més, l’entitat algemesinenca participarà en la Caravana Solidària de la Pau a través de la qual entregaran als usuaris i usuàries del projecte productes de primera necessitat. Una mostra més de la solidaritat d’aquesta entitat que concentra els seus esforços en ajudar persones amb discapacitat del Sàhara.

En la caravana d’enguany enviaran els següents productes: bolquers (de distintes mides)15.000 unitats, gel de dutxa 720 litres, detergent en pols 530kg, oli d’oliva, fesols 200kg, arròs  300 kg, llentilles 100 kg, Macarrons 150 kg. A més, enviaran roba, medecines i fusta per a fabricar cadires.

Aquest  enviament, el més gran que han fet mai, “serà possible gràcies a la col·laboració i solidaritat dels nostres padrins i padrines i, per això, els donem novament les gràcies”, recorden els responsables de l’associació.

Finalment, des de l’AAPSD també “volem aprofitar per agrair a Consum les facilitats i les condicions que ens han donat perquè la comanda siga el més econòmica i còmoda possible.”


 
next