Diari La Veu del País Valencià
Campanya per reduir la caça il·legal d’aus en el Mediterrani
RedactaVeu / Castelló / València

La campanya ‘Volar, viatjar, viure’, per un canvi d’actitud davant la caça il•legal d’aus migratòries, de SEU/BirdLife a L’Estat espanyol, s’emmarca dins del projecte Life Un Refugi Segur per a les Aus Silvestres que reuneix els esforços per a reduir la caça il•legal d’aus en el Mediterrani de les SEU/BirdLife, la Llega Italiana Protezione Ucceli (LIPU) a Itàlia i la Hellenic Ornitological Society (HOS) a Grècia.

Dins de la mateixa, cada mes i des de SEU/BirdLife llançaran un missatge central amb una au migratòria “misteriosa”, la difusió de la qual es realitzarà a través de les xarxes socials. Així, setmanalment es desvetlaran característiques de l’au a través de pistes, perquè els usuaris llancen les seues propostes a través de les xarxes socials. Finalment, s’acompanyarà els missatges d’una activitat l’últim cap de setmana de cada mes en la qual es donarà a conèixer l’au “misteriosa”.

Cal indicar que cada participant rebrà un passaport migratori on s’anirà segellant el seu pas per les activitats i si participa en les 5 activitats, rebrà un obsequi relacionat amb les aus i l’ornitologia.

“Volar, viatjar, viure” – “Volant, Volant Castelló”

Les activitats de la campanya l’au “misteriosa” “Volar, viatjar, viure” – “Volant, Volant Castelló” les desenvolupa SEU/BirdLife en col•laboració amb la Fundació Caixa Castelló que compta amb una línia de medi ambient, amb gran pes específic en la institució.

Aquesta línia es materialitza en actuacions i programes d’educació ambiental, formació, i gestió mediambiental, directament o en col•laboració amb altres entitats. Els promotors de la campanya han fet una crida a la ciutadania perquè participe activament en aquesta iniciativa emmarcada a difondre, conservar i protegir el nostre valuós patrimoni natural.

Comparteix

Icona de pantalla completa