Diari La Veu del País Valencià
Turisme d’Oriola tanca un calendari anual estable amb més de 50 rutes
RedactaVeu / Oriola

La regidora de Turisme, Rosa Martínez, ha fet balanç dels 12 passejos teatralizats que s’han realitzat a Oriola durant 2014 i acabaren el passat 13 de desembre, i també ha confirmat que al llarg de 2015 s’ha tancat ja un calendari complet amb més de 50 rutes.

Segons les dades aportades per l’edil, el passeig teatralizat amb actors professionals que discorre entre Santo Domingo i el Palau d’Arneva, seu consistorial, durant el qual es recrea la història i r ecorre la monumentalitat de la ciutat de la mà de personatges oriolans il•lustres, ha registrat en 2014 fins a 1.303 visitants. A més, entre juliol i octubre cada edició ha superat els 100 inscrits fins a arribar-hi a 178 persones.

La dada més significativa és que el 49% -unes 650- d’aquestes persones van visitar Oriola per primera vegada entre altres coses perquè aquesta ruta forma part de l’oferta dels establiments hotelers de la comarca.

Martínez ha confirmat que el mateix calendari que s’ha anat consolidant al llarg de 2014 tindrà la seua rèplica enguany, amb més de 50 rutes i activitats en el casc urbà, les pedanies i la Costa. La fixació de les dates permetrà, ha assegurat l’edil, que els agents turístics puguen presentar aquesta oferta amb la suficient previsió i que l’objectiu final és aconseguir “la professionalització” d’aquest calendari.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa