Diari La Veu del País Valencià
El TSJ acumula nombrosos expedients en un passadís per falta d’espai
El sindicat CSI-F ha sol·licitat a la Direcció general de Justícia la dotació de ‘prestatgeries suficients’ per a la secció tercera de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat Valenciana. La central sindical avisa que els empleats públics es veuen obligats a apilar els expedients al passadís.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) explica que la citada secció “acumula un volum d’expedients en les seues dependències molt elevat”. En l’escrit remès a la Direcció General subratlla que aquesta circumstància es produeix a causa de la quantitat d’assumptes que manegen habitualment els treballadors, ja que els funcionaris han de realitzar actuacions i consultes de manera constant.

CSI-F xifra en uns 8.000 els expedients en tramitació en la secció tercera. Aquesta elevada quantitat provoca que “no quede espai disponible en les zones habilitades per a col·locar-los”. En aquesta conjuntura, i davant la manca de més prestatgeries, els treballadors d’aquesta secció s’han vist obligats a situar nombrosos expedients al passadís. Açò comporta que obstaculitzen una zona de pas i evacuació, i a més, el risc de sostracció.

La central sindical sol·licita, a manera de solució: “Que es procedisca a dotar la secció tercera de la sala contenciosa administrativa del TSJ de prestatgeries suficients. D’aquesta manera podran arxivar correctament les causes judicials que actualment es troben amuntegades pel sòl”.

Comparteix

Icona de pantalla completa