Diari La Veu del País Valencià
El socialista Rafa García optarà a la reelecció com a alcalde de Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

El secretari general del PSPV de Burjassot, Rafa García, serà de nou el candidat a l’Alcaldia de Burjassot. En la seua carrera cap a la reelecció com a alcalde de Burjassot, Rafa García comptarà amb el suport d’un Comité Electoral que treballa ja per a elaborar les línies mestres de l’estratègia i del programa electoral per a les pròximes eleccions municipals.

Quaranta persones integren el Comité Electoral. La Coordinació General del Comité Electoral serà responsabilitat del secretari d’Organització de l’Agrupació Socialista, Juan Gabriel Sánchez.

Rafa García ha destacat que “la pròxima campanya electoral estarà marcada, per al nostre partit, per l’austeritat i abans de res per la proximitat, en la línia del treball que hem desenvolupat des del grup municipal i l’agrupació en els últims anys”. Per açò ha assenyalat que “comptarem amb una àrea encarregada de coordinar la campanya de proximitat” ja que entenem que “la participació ciutadana ha de ser un aspecte clau en l’elaboració del nostre programa electoral”.

García ha avançat que “en les pròximes setmanes convocarem les entitats veïnals, culturals, esportives i socials de Burjassot per a començar a treballar en les necessitats i projectes que consideren fonamentals i poder així integrar les seues propostes en el programa electoral. A més, hem previst desenvolupar un programa electoral obert a qualsevol ciutadà que vulga participar amb les seues propostes, per a la qual cosa engegarem mecanismes de participació”.

Finalment, Rafa García ha indicat que “les noves tecnologies i els joves són també una aposta d’aquest comité a través d’una àrea específica per a la campanya de xarxes i una àrea que coordinarà la Campanya Jove”.

Comparteix

Icona de pantalla completa