Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Benidorm atribueix a ‘interessos electoralistes’ la ruptura del pacte

Europa Press / Benidorm.

“L’alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, ha afirmat que “no hi ha ni una sola raó que justifique la ruptura del pacte”. El primer edil ha comparegut en roda de premsa a l’ajuntament acompanyat per varis dels edils del seu grup (PSPV) per a informar de la nova delegació de competències després que aquest matí els tres edils de Liberals de Benidorm trencaren el pacte i abandonaren el govern.

Navarro ha assenyalat que “ha sigut un gran pacte i molt bo per a la ciutat” i ha assegurat que “ho tornaria a fer en les mateixes circumstàncies perquè ha donat estabilitat”.

Respecte dels arguments esgrimits per la portaveu dels liberals, Gema Amor, com a causa de la seua renúncia a les competències en el govern, Navarro ha indicat que “podem desmuntar cadascuna de les excuses que ha donat” i ha atribuït a “interessos partidistes i electorals” dels seus exsocis els motius reals de la ruptura.

En la nova composició del govern socialista, que queda en minoria, Rubén Martínez ostentarà la cartera d’Urbanisme i la primera tinença d’Alcaldia. La Regidoria de Turisme passarà a ser responsabilitat directa de l’alcalde. La resta de competències que eren a càrrec dels liberals es distribuirà de la següent forma: Conrado Hernández s’encarregarà d’Escena Urbana i Serveis Generals; Mari Ángeles Valdivieso de Participació Ciutadana; Cristina Escoda de Cementeris; José Marcet de Platges i Medi ambient; Mari Carmen Martínez de Contractació; i Juan Ramón Martínez d’Esports.

“Pel bé de la ciutat”

Els Liberals de Benidorm donaren per trencat aquest dijous el pacte de Govern amb el PSPV, de l’alcalde Agustín Navarro. Des del partit exposaren que els motius que han portat a aquesta decisió són els “lamentables espectacles” que han hagut “d’aguantar els tres regidors” i han justificat que ho han fet “pel bé de la ciutat”, encara que afirmen que “no tot val en política”.

“Ara hi ha noves circumstàncies que han motivat la decisió de trencar el pacte de Govern, amb el consens del Comitè Executiu”, segons va afirmar en roda de premsa la líder de la formació, Gema Amor. Com a causes que han motivat la ruptura ha indicat que hi ha “total desconfiança i engany”.

Així, es va referir a “l’expedient fantasma” de l’edifici Santa Margarida que es va executar “sense procediment administratiu algun” i “es va arxivar la causa sense constatar cap dada”. En aqueix sentit, va denunciar que Navarro es va “atribuir” les competències del regidor d’Urbanisme, el liberal Vicente Juan Ivorra.

Comparteix

Icona de pantalla completa