Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] Eugeni Alemany arriba amb força a la seu de WhatsApp

Leo Part / València.

Als crits desbocats de “sí, sí, sí, la paella ja està ací” i acompanyat per la universal melodia de Paquito El Chocolatero a màxim volum. Amb tota eixa força i espenta va arribar aquesta setmana l’humorista i presentador valencià Eugeni Alemany a la seu de WhatsApp per a demanar a la companyia nord-americana que incloga l’emoticona de l’arxipopular paella entre els ‘dibuixets’ de la popular aplicació de missatgeria.

Encara que Alemany i els seus promotors del viatge, Arròs La Fallera, no han volgut desvetllar si el Whatsapp incorporarà la paella entres les seues tan utilitzades emoticones, l’humorista de Sueca sí que ha anunciat que en breu farà saber el resultat a través del canal youtube de la coneguda marca d’arròs valencià.

L’humorista valencià i Arròs La Fallera viatjaren el passat divendres a Silicon Valley amb l’esmentat objectiu perquè “un plat tan internacional i divers mereix la seua representació en aquesta aplicació de missatgeria instantània tan popular” .

La visita a Silicon Valley (San Francisco, EUA) del còmic valencià i la marca valenciana d’arròs per a “fer campanya i visitar les grans empreses tecnològiques per convéncer-los que la paella mereix estar a WhatsApp”, ha sigut explicada al llarg dels últims dies via Twitter a través del hashtag #PaellaEmoji”. A més, des de Sueca i per fer costat a aquesta inciativa, han creat la web paellaemoji.org per a ‘wasapejar’ amb la #EmojiPaella!. També s’ha iniciat una petició en change.org per tal d’incloure el #PaellaEmoji en WhatsApp!’. Fins el moment ha aconseguit reunir poc més de 3.000 firmes.

Segons els impulsors d’aquesta original i justa iniciativa, que ha comptat amb un gran suport per part dels usuaris de les xarxes socials, “la paella és, juntament amb la pizza, l’hamburguesa o el sushi, un dels plats més coneguts del món. Una icona de la nostra gastronomia i un pilar fonamental de la cultura valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa