Diari La Veu del País Valencià
‘Som Poble, Podem’ critica que Montiel actue en representació de Podem PV

RedactaVeu / València.

El grup Som Poble Podem ha realitzat un comunicat en el qual afirma “El nostre malestar davant el fet que el candidat oficialista sr Montiel haja ocultat en el seu currículum el fet que va ser càrrec de lliure designació amb Joan Lerma. Igualment que ha ocultat el seu intent d’eixir en les llistes de Compromís. Finalment, les seues declaracions sol·licitant la responsabilitat o dimissió del company Monedero, tot i que cap cercle del País Valencià s’ha postulat en aquests sentit i, pel que sabem, ni tan sols la seua candidatura CQP s’ha pronunciat sobre aquest tema”.

Així mateix, assegura que “és preocupant que una persona que ja va estar vinculada amb la casta política oculte els seus antecedents, molt preocupant que a més es pronuncie sobre la qüestió del company Monedero, encara que cap cercle s’haja pronunciat, ni la direcció nacional ni la local i en ple atac de la dreta mediàtica. El sr Montiel manca de la més mínima autoritat i legitimitat per a parlar en representació de Podem del País Valencià hui dia”.

Per a aquest grup, Antonio Montiel és “solament un candidat més. No té legitimitat per a parlar en nom del partit. I, per descomptat, no és l’estil de Podem que s’emeten opinions que no s’han debatut abans. No obstant açò, la responsabilitat d’aquesta situació és completament de la direcció nacional. El sr Montiel està en la cúpula de CEPS, igual que el sr Errejón, i altres. Per tant, la seua elecció per part de la direcció nacional no és fruit d’un error, és l’aplicació d’una política absolutament indigna de prevaldre la fidelitat personal i l’amiguisme per damunt dels criteris de la base de la qual, en el fons, es desconfia. És la nova i vella política: Tot per al poble però sense el poble. Hui traduït a: tot per als cercles però sense els cercles”.

Comparteix

Icona de pantalla completa