EP / ACN / València.

El comité executiu del PP celebrat aquest dilluns a Madrid no ha tractat la candidatura a la Generalitat, una de les huit que encara no ha estat confirmada pel comité electoral del partit, segons que han informat fonts populars. Alberto Fabra, continua així pendent de conéixer si serà ratificat com a candidat a revalidar la presidència del govern valencià. A preguntes dels mitjans a la seua arribada a la seu dels populars, Fabra s’ha mostrat tranquil i ha dit que es troba a l’espera de saber si serà candidat.

Morera insta Fabra a ‘decidir si actua com a president o com a candidat’

El portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, ha instat el president de la Generalitat, Alberto Fabra, a “decidir si actua com a president o candidat i abandona els valencians com fins ara”.

Morera considera que l’”estat de ‘stand by'” en el qual es troba Fabra, a l’espera de ser designat candidat del PP, és una situació que demostra l’enfonsament del poder valencià del que es vanaven els dirigents valencians no fa molts anys”.

“Com Fabra continua a l’espera per a ser designat candidat, també es manté a l’espera en la defensa dels interessos del poble valencià, la qual cosa ens desespera i, pitjor encara, ens perjudica seriosament als valencians”, ha lamentat.

Per açò, Morera ha convidat Fabra al fet que faça una reflexió: “És senzill, ha de decidir si vol exercir de president de la Generalitat o si vol ser candidat d’un partit. Ara mateix és president però no exerceix com a tal, exerceix com a candidat a candidat i eixa posició ens perjudica seriosament el benestar dels valencians i valencianes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa