Diari La Veu del País Valencià
El PP cessa la gerent del partit en el PV, processada en el cas Gürtel

EP / València.

El Partit Popular (PP) ha cessat la gerent del Partit Popular en el País Valencià des de 1995, Cristina Ibáñez, per a la qual la Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat una pena de set anys i nou mesos de presó per tres delictes electorals en 2007 i 2008 i un altre delicte de falsedat documental en relació amb un presumpte finançament irregular del partit, investigada dins del cas Gürtel en el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJ).

Així ho ha confirmat aquest dimarts el president de la Generalitat i del PP valencià, Alberto Fabra, que ha explicat que la gerència d’aquesta formació és un càrrec que depèn de la direcció estatal del PP i que ha sigut aquesta la que ha decidit el cessament.

“La gerent depén de la seu nacional. Ja hem estat en contacte durant aquests últims dies i s’ha procedit al cessament”, ha respost Fabra, preguntat per aquesta qüestió després de presidir una jornada de reconeixement a associacions de pacients, familiars i voluntariat sanitari. El responsable del PP valencià ha agregat que “ara el que cal fer és nomenar un nou gerent i ja està”.

Comparteix

Icona de pantalla completa