Diari La Veu del País Valencià
La Fiscalia denuncia Díaz Alperi per delicte fiscal
Europa Press / Alacant

La Fiscalia del TSJCV ha presentat una denúncia contra el diputat autonòmic del PP i exalcalde d’Alacant, Luis Díaz Alperi, per un suposat delicte fiscal, segons ha confirmat en un comunicat el Tribunal.

Aquesta denúncia respon, segons han publicat diversos mitjans, a l’informe elaborat per l’Agència Tributària sobre els ingressos i patrimoni de Díaz Alperi, corresponents als anys 2007, 2008 i 2010, en els quals Hisenda hauria detectat més de 650.000 euros no declarats.

Amb la documentació recaptada per l’Agència Tributària, la Fiscalia ha presentat aquest dijous una denúncia davant el TSJCV, competent en aquest cas, donada la condició d’aforat de Díaz Alperi. La denúncia, que ha arribat a la sala a última hora del matí, no ha sigut registrada i, per tant alternada a cap magistrat.

L’exalcalde ja està sent investigat pel TSJCV per la seua imputació dels suposats delictes de revelació d’informació privilegiada, tràfic d’influències i suborn en la causa separada del ‘cas Brugal’ que investiga presumptes irregularitats en la tramitació del Pla General d’Ordenació Urbanística (PGOU) d’Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa