Diari La Veu del País Valencià
Nova APP valenciana per aprendre anglés jugant
RedactaVeu / EP / València

My Life in English‘ és “un professor divertit que mai es cansa, que sempre està disponible, i amb una impecable pronunciació nativa”, ja que els textos estan reproduïts per narradors angloparlants -d’anglès britànic-, segons la companyia.

Aquesta aplicació, ja accessible per a iPad/iPhone i Android, està composta per diversos temes, que aborden diferents aspectes de la vida quotidiana com el cos humà, el futbol, el bany, la cuina, la platja o la tecnologia. En cadascun dels temes l’estudiant aprén i practica el vocabulari específic mitjançant nous jocs. Quan els supera amb una puntuació suficient, pot accedir a una prova final que comprova que el vocabulari s’ha assimilat.

“Solament les experiències es recorden, i jugar és la més gratificant experiència”, ha indicat el director del projecte, Arturo Puig, qui ha recordat que és en la infància i l’adolescència “on el potencial de l’aprenentatge mitjançant el joc interactiu mostra les seues màximes possibilitats, i és en l’aprenentatge d’idiomes on les qualitats multimèdia i la individualització de l’ensenyament permeten que les tauletes es mostren molt eficaces”.

Els protagonistes de les escenes són els membres de la família Twinnings. Uns divertits personatges dibuixats pel valencià Nacho Gallach, a qui els usuaris acompanyen d’acampada, de compres o a de viatge al voltant del món aprenent amb ells centenars de paraules noves

L’APP My Life in English és de descàrrega gratuïta en iOS i Android, i de regal inclou el primer dels temes. Amb l’eixida s’inclouen huit temes més que poden ser adquirits per un preu reduït d’1,99 euros per pack de quatre temes. Els creadors de l’aplicació han anunciat que nous temes seran incorporats en el futur.

Comparteix

Icona de pantalla completa