Diari La Veu del País Valencià
Jornada per la llibertat d’expressió a la UV en homenatge a ‘Charlie Hebdo’
RedactaVeu / València

L’atemptat terrorista contra la redacció del setmanari satíric francès ‘Charlie Hebdo’, ocorregut fa un mes i el que ha tingut lloc el cap de setmana passat a Dinamarca han commocionat la societat i han obert el debat sobre els límits de la llibertat d’expressió.

La jornada s’estructura en dues taules redones. A les 17 hores començarà la primera, amb el títol ‘La funció (i límits) de les llibertats expressives en societats plurals (i complexes)’. El debat estarà moderat per Guillermo López i comptarà amb les intervencions de Guillem Martínez, periodista d’El País, Carlos Flores, professor de Dret Constitucional de la Universitat de València, Awatef el Ketiti, professora Comunicació Audiovisual de la Universitat de València, i Ximo Clement, periodista de Valencia Plaza.

En la segona taula redona, ‘El dret a blasfemar, la censura i l’expressió artística’ (18.30 h), hi participaran: Javier Mira Benavent, professor de Dret Penal de la Universitat de València, Jónatan Rubio, crític cultural, Ignacio Ramos, professor de Filologia Francesa de la Universitat de València, i Esma Kukucalic, màster en Estudis Internacionals i de la Unió Europea. Aquest debat estarà moderat per Andrés Boix.

L’entrada a la jornada és lliure fins a completar la capacitat de l’Aula Magna de la Nau.

Comparteix

Icona de pantalla completa