Diari La Veu del País Valencià
Satisfacció per la sentència sobre la privatització del servei d’aigua potable d’Alberic
RedactaVeu / Alberic

Iniciativa per Alberic (IxA) ha fet públic un comunicat en el qual vol compartir amb tots els veïns la resolució de la sentència contra el procés de concessió i privatització del servei d’aigua potable impulsat per l’ajuntament d’Alberic.

En la nota, IxA agraeix públicament el treball dels companys i companyes d’aquesta formació “i les més d’un miler de persones que signaren i compartiren la campanya en contra de la privatització de l’aigua”.

“Lluny d’entrar a valorar amb més profunditat la sentència, volem expressar la nostra alegria per haver rebut aquest suport a les nostres reivindicacions, que no són altres que les de lluitar pels interessos comuns de tots els habitants del nostre poble”, apunten des d’Iniciativa per Alberic.

En eixe sentit, i sempre segons IxA, el que ve a reafirmar la sentència és “la injustícia que suposa el pagament dels nous rebuts de les taxes, que en poc més d’un any, han suposat un augment de més del 40% en la majoria dels casos”.

En la mateixa nota, Iniciativa per Alberic assegura que les conseqüències de la sentència “no han de suposar cap prejudici per al poble” ja que “aquesta fa referència única i exclusivament a la mala gestió, al procés d’adjudicació i al disseny del plec de condicions, de les quals sols es beneficiava l’empresa adjudicatària en perjudici dels usuaris”.

Iniciativa per Alberic conclou el comunicat remarcant que el treball polític en defensa dels serveis públics, d’allò que és de totes i tots, “ha sigut, és i serà el principal motiu i argument de treball del nostre col•lectiu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa