Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] Contra el ‘desficaci’ de la destrucció de l’Horta

RedactaVeu / València.

Per l’Horta va penjar ahir a Internet un nou vídeo per tal de conscienciar la ciutadania de la necessitat de paralitzar el nou Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) projectat per l’Ajuntament de València, el qual planteja urbanitzar altres 415 hectàrees de l’Horta de València malgrat que la ciutat ha perdut 30.000 veïns en cinc anys i té actualment 214.000 habitatges buits i solars per a construir-ne altres 38.000.

A més del de València, altres plans urbanístics en marxa a Tavernes Blanques i Alboraia poden suposar la desaparició de gran part de l’horta al nord de València i una “pèrdua irreparable per a la qualitat de vida” encara que el que cal que “l’horta siga, més que mai, és un referent de la nostra cultura, patrimoni i identitat”.

La publicació d’aquest vídeo, produït per Barret Fils, es suma al protagonitzat per Xavi Castillo en defensa de l’Horta de València i gravat a Castellar i s’ha fet públic quan queden pocs dies perquè finalitze el termini de presentació d’al•legacions. En concret, el termini per a lliurar-les finalitza el pròxim dimarts 24 de febrer.

Per poder presentar al•legacions cal seguir aquest enllaç.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa