L’Agrupació ‘Ibn Jafadja’ clausura la XXIII Setmana Cultural de la Malva d’Alzira

Nombrós públic es va acostar al casal per gaudir de peces de música festera
23 febrer 2015 01:00h

Miguel Ángel Martínez / Alzira
 
 El casal de la falla Plaça de la Malva d’Alzira va ser l’escenari triat dissabte passat per l’Agrupació ‘Ibn Jafadja’, de la Societat Musical d'Alzira, per a celebrar un "Concert de Falles” en el qual es van interpretar diversos pasdobles i peces de música festiva.
 
Nombrós públic s'acostà al casal de la Malva per  escoltar els músics, dirigits per Alberto Sánchez Castillo, que van plasmar melodies molt conegudes per tots els assistents.
 
Es van interpretar Mel de romer, de Carles Romero; Chacone, de Gustav Holst; Cote d’Or, de Ferrer Ferran; L’ Entrà la Murta, de Salvador Giner; Xavi Cacau, de Pepe Grau; Pérez Barceló, de Bernabé Sanchis; El Xato, d’Alberto Sánchez i El tio Ramón, de Salvà i Olcina.
 
 
L’Agrupació ‘Ibn Jafadja’, de la Societat Musical d'Alzira, oferia al públic un bis fent sonar novament Mel de romer i fora de repertori van interpretar Festa de carnestoltes.
 
Com a anècdota cal ressenyar que Xavi Cacau és un pasdoble de Pepe Grau dedicat al músic de la Societat Musical d'Alzira Xavier Pérez Juanes (director de La Veu del Páis Valencià), qui es trobava present en el concert i va ser invitat pel director, Alberto Sánchez, a tocar els plats en el seu pasdoble.
 

Xavi Pérez al concert
 
L’acte va estar organitzat per L’Associació Cultural Falla Plaça de la Malva que amb aquest acte va donar per finalitzada la seua XXIII Setmana Cultural.
 
 

 
next