Diari La Veu del País Valencià
El #caloret de Rita Barberà, el nou ‘hit’ musical faller

L. Part / València.

El #caloret de Rita Barberà no sols s’ha erigit en ‘trending topic’ a les xarxes socials i provocat una airada reacció social i política, sinó que abans que es complisquen 24 hores des que l’alcaldessa de València pronunciara el seu esperpèntic i lamentable discurs en valencià (?), ja compta amb diverses versions musicals a Internet.

Una d’eixes versions és el ‘remix’ o ‘subnorap’ batejat com ‘El caloret’ que ha sigut creat per un usuari que s’identifica com Sr.Dormido i que s’està propagant per les xarxes a velocitat de la llum.

En el moment de redactar aquesta informació havia rebut més d’11.000 visites i alguns dels usuaris que han escoltat aquest apegalós ritme ja han demanat la versió en MP3 d’El Caloret per poder posar-lo com a to de telefonada als seus mòbils. Altres vaticinen que ‘El Caloret’ es convertirà en la cançó de l’estiu.

Altra versió musical del vergonyós discurs de Barberà és la creada per Ambrosia Gómez. Es tracta del #CALORET – Rita Barbera feat Snop Dogg remix by DJ TOCHUN (Carpa Style).

I també hi ha un ‘Caloret faller remix remix’, del discurs de la primera regidora de València, que ja circula per Whatsapp.

Siga com siga, el cas és que l’aberrant i patètic parlament de Barberà en la Crida 2015 porta camí de ser el protagonista indiscutible de les Falles d’enguany.

Comparteix

Icona de pantalla completa