Diari La Veu del País Valencià
Presentació conjunta del llibre ‘Els mots ferits’, de Salvador Ortells, i del grup ‘Barrejat’

RedactaVeu / València.

El 21 de febrer es presentà al Fòrum de l’FNAC el poemari Els mots ferits, amb què l’autor obtingué el Premi Alfons el Magnànim València de Poesia. L’acte també va servir per a presentar en societat el grup Barrejat, que en breu editarà un llibre-disc de títol homònim.

Plena de gom a gom, la sala de concerts de l’FNAC de València albergà l’acte literari i musical promogut per l’editorial Bromera, que segueix demostrant, dia rere dia, el seu suport incondicional al món cultural valencià. A més de l’autor, l’esdeveniment comptà amb la presència del director literari del grup Bromera, Gonçal López-Pampló, que exercí d’amfitrió, i del catedràtic de Filologia Catalana a la Universitat de València, Ferran Carbó, que parlà dels aspectes més rellevants del llibre.

El grup Barrejat al complet durant l’actuació musical

Tot seguit, Barrejat es donava a conéixer al públic interpretant diversos poemes. La banda, que oferí un tast del seu repertori, està formada per Josep Manuel Marqués (vocalista i guitarra), Arístides Abreu (guitarra solista), Rafa Villalba (bateria), Paco Bernal (percussió i cors), Vicent Colonques (teclats i piano) i Xuso Barberà (baix), tots ells músics reconeguts que ja han format part de diverses formacions del circuit valencià. Amb aquesta actuació conjunta, es posa en relleu, una vegada més, els lligams estrets i sòlids que estan creant-se en els darrers anys entre els poetes i músics del País Valencià.

Salvador Ortells amb Josep Manuel Marqués, vocalista del grup Barrejat, tot just abans de la presentació

Comparteix

Icona de pantalla completa