Els funcionaris exigeixen a Educació que convoque enguany oposicions a personal docent

El sindicat CSI-F vol que l’administració autonòmica seguisca l’estel d’altres comunitats
7 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / País València
 
El sindicat CSI-F ha exigit formalment a la Conselleria d'Educació que enguany convoque oposicions i oferisca "totes les places que el sistema educatiu valencià necessita". La central sindical vol que l'administració autonòmica seguisca l'estela d'altres comunitats com la Rioja, Múrcia o Castella-la Manxa, que ja han confirmat la convocatòria d'oposicions d’este any.
 
CSI-F ha lamentat en un comunicat que els pressupostos de 2013 de la Generalitat "no preveuen cap partida per convocar oferta pública de treball per part de la Conselleria d'Educació". El sindicat considera esta situació com "un atac directe a un col·lectiu, el del personal interí, àmpliament castigat per les retallades".
 
"No hi ha prou amb acomiadar-los abans que acabe el curs ni abaixar-los els sous. Ara ni tan sols se'ls donarà l’opció de presentar-se a unes oposicions per ocupar les places que deixen vacants els funcionaris que es jubilen", ha explicat CSI-F, que ha demanat a la Conselleria d'Educació que es "replantege" la seua decisió inicial i convoque oposicions.
 
El sindicat ha recalcat que esta convocatòria "no suposa un increment del cost del personal docent, ja que actualment aquestes places estan ocupades per interins".
 

 
next