Diari La Veu del País Valencià
El Consell deu un milió d’euros als centres d’atenció a xiquets autistes
La diputada d’EUPV, Marina Albiol, va mantenir una reunió amb els treballadors i treballadores dels centres d’atenció a persones amb autisme, els quals li traslladaren la seua preocupació pel deute de la Conselleria de Sanitat, el qual ascendeix a vora un milió d’euros.

“Els impagaments estan posant en perill els tractaments d’aquests xiquets, i estan provocant que els treballadors portem mesos sense cobrar”. És per això, que Esquerra Unida ha anunciat que exigirà explicacions al conseller Llombart.

Aquests centres ofereixen un servei a la Conselleria de Sanitat, ja que donen tractament a xiquets amb autisme fins els 7 anys. A hores d’ara, la Conselleria encara els deu tot l’exercici de l’any passat, i no saben que passarà en 2013.

Albiol ha qualificat “d’indecent que la Conselleria estiga permetent aquests retards i descarregant sobre les esquenes dels treballadors els impagaments de les nòmines”.

“Presentarem preguntes orals perquè el conseller done la cara i que no es perllongue ni un minut més aquesta situació”, ha anunciat la parlamentària.

Comparteix

Icona de pantalla completa