'Anti-fracking' lliura 50.000 signatures contra els permisos al nord de Castelló

Els signants s'oposen a l'extracció de gas utilitzant aquesta tècnica i reclamen al govern valencià que es manifeste clarament al respecte
26 febrer 2015 01:00h
La Plataforma Antifracking Comarques Castelló lliura les signaturas.
ACN / València

La plataforma ha afegit que tant la Diputació de Castelló, com la de València han aprovat mocions oposant-se a la tècnica del fracking. Així mateix, 32 dels 42 municipis afectats també han votat en contra.

Més de 200 associacions s'hi han adherit a la Plataforma, que compta amb suports d'empresaris del sector turístic, agricultors, ramaders, caçadors, clubs esportius de muntanya i associacions ambientalistes.

"La societat ja s'ha manifestat clarament en contra del fracking i exigeix al govern del PP que s'antepose el sentit comú i el principi de precaució a l'interès econòmic de l'empresa. Ara només falta que els membres del consell de la Generalitat Valenciana prenguen una decisió sobre això", han remarcat.

La plataforma ha lamentat la "irresponsabilitat" del grup del PP en les Corts Valencianes, "demorant la decisió sobre un tema que afecta directament al futur desenvolupament de les comarques de Castelló i exigim a la consellera Isabel Bonig que assumisca les seues responsabilitats i que es manifeste d'una vegada per totes al respecte".
 

 
 
next