Diari La Veu del País Valencià
Joves de Gandia posa en marxa la campanya SOS Auir-Marjal
RedactaVeu / Gandia

El Consell dels Joves de Gandia ha posat en marxa la campanya SOS Auir-Marjal. Es tracta d’una iniciativa que tracta de visualitzar la queixa a les propostes d’urbanitzar aquest espai natural mitjançant una polsera amb l’eslògan de la campanya (SOS Auir-Margal).

Segons han explicat en un comunicat els impulsor d’aquesta iniciativa, aquesta consisteix en “realitzar-se fotos i pujar-les a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram” amb l’etiqueta #SOS_AHUIR, simbolitzant d’aquesta forma “el crit silenciós de la nostra terra”.

Aquestes polseres es poden adquirir al preu d’un euro a la seu del Consell dels Joves de Gandia situada a l’Alqueria Laborde i al centre d’impressions Escarabat, situat al carrer Puríssima de la capital de la Safor. Tota la recaptació anirà destinada a l’organització de la propera edició del Voluntariat Ecològic.

El Consell dels Joves de Gandia, com ha reiterat en nombroses ocasions, no recolza cap proposta de construcció en la platja l’Auir, d’acord amb el que assenyala el document de bases del Consell dels Joves de Gandia on venen arreplegades totes les línies de treball i d’actuació i que va ser aprovat l’any 2009 per unanimitat de totes les entitats juvenils de la ciutat.

Foto de grup dels membres del Consell Permanent del CJG.

El Consell dels Joves de Gandia realitza des de fa 21 anys el Voluntariat Ecològic, una activitat referent i pionera, i la que més anys porta formant els joves i protegint la natura del problema dels incendis forestals, en el que entre d’altres coses, incorpora campanyes sobre la posada en valor de la platja de l’Auir.

És per això, que tot i que en les reunions de caràcter institucional (Fòrum 21 i Consell de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Gandia) ha manifestat tots els seus dubtes al voltant de la proposta, el Consell dels Joves de Gandia ha decidit “passar a l’acció” realitzant “una campanya en positiu” on, tal i com assenyalen, “es visualitze que som molta la gent que volem que aquest espai siga protegit i puguem així continuar gaudint de la nostra platja verge, com un atractiu més de la nostra ciutat i evitant a més la destrucció del nostre litoral”.

La campanya comptarà amb el suport de gent reconeguda i que està implicada en la causa mediambiental i d’altra gent que anirà adherint-se.

Comparteix

Icona de pantalla completa